Jeg kan vel si at mat og reiser er noe jeg er blitt sånn passe god på i løpet av de siste ti årene. Akkurat denne rette har jeg ikke spist på en av utenlandsturene mine. Det var en jeg ble kjent med da jeg var en tur i Lødingen en sommer som laget denne til meg. Må jo si at hun hadde vært mye i India og fått inspirasjon til matlaging derfra.
Denne torskeretten er enkel å lage og smaker helt nydelig.
Du trenger altså;
500 g torskefilet
1 beger creme fraiche
1 rød paprika
1 liten purreløk
1 ss karripulver
Salt og pepper
Skjær opp paprika og purre og stek det i en gryte sammen med litt rapsolje i et par minutter. Ha i en ss karripulver og surr i noen minutter til før du tilsetter begeret med creme fraiche. Ha i litt salt og pepper. Skjær fisken i serveringsstykker og ha i gryten. La det putre på svak varme så det ikke svir i bunnen i ca 20 min til fisken er gjennomkokt.
Server med grønnsakene du liker og poteter eller ris. Oppskriften er nok til 2-3 porsjoner.
#fiskegryte #mat #reiseblogg #suntoggodt
Oppskriften er notert. Det ser utrolig godt ut. Jeg lar meg også forøvrig inspirere av mat fra steder jeg besøker å prøver ut mye forskjellig hjemme