Nytt år – nye destinasjoner

Planene for 2017 begynner å bli klar. Noen planer ihvertfall….

Jeg skulle jo egentlig ha vært i Jordan nå, men turen ble avlyst av reisebyrået. Kjedelige greier. Det er andre gang jeg har bestillt reise til Jordan og den har blitt avlyst. Får prøve igjen neste år da kanskje.

Jeg liker jo godt å reise til steder jeg aldri har vært før. Men første helgen i februar skal meg og en venninne til København. Jeg var i København et par ganger da jeg var 16 år, så det er jo ganske så lenge siden. Og da var jeg på feil side av byen for å si det sånn… Så nå gleder jeg meg til å se hvordan København egentlig ser ut. En vakker by med mye god mat og flott design.

I april fortsetter jeg på min oppdagelsesferd i Asia. Da går turen til Japan. Helt alene. Flyr til Tokyo og tar busser og tog rundt i landet. Har begynt å lese meg litt opp så jeg kan lage en reiserute. Går ut i fra at siden jeg reiser i april får jeg med meg den nydelige kirsebærblomstringen.

I midten av mai til ut i juni reiser jeg til Spania igjen. Jeg flyr til Barcelona og skal reise med bil, tog, buss og båt rundt kysten, helt ned til Gibraltar. Det blir litt inn i landet også for å besøke de berømte byene Granada, Sierra Nevada, Ronda og kanskje fler. Håper det blir tid til litt fjellturer. Og så kommer min datter og familien ned til Malaga-området. Da får jeg vært sammen med de en ukes tid.

Jeg satser på at det blir en fin sommer i år. Min søster og jeg har planer om en tur til Nord-Norge. Vi har ikke noen bestemte mål ennå, så det får vi sette oss ned å lage etterhvert. Vi har aldri vært nordover og har snakket om det i flere år. Det er vel på tide da.

Til høsten igjen tenkte jeg å besøke Ljubljana, hovedstaden i Slovenia. Nytt land for meg.

Nærmere jul igjen blir det en uke på Kapp Verde tenker jeg. Noen øyer i Vest-Afrika. Da trenger jeg sikkert litt sol og varme. Det blir noen late dager på stranden. Har hørt av andre som har vært der at det er ikke veldig mye å finne på. Helt greit for meg det også. Jeg har lært meg å ligge litt i ro også, selv om jeg synes det er mest spennende å farte rundt.

Innimellom alt dette håper jeg på noen fine fjellturer her i Norge. Har som mål å gå på 25 nye topper jeg aldri har gått på før.

#reise #planer #verdenrundt #reiseralene #norskereiseblogger #danmark #københavn #japan #spania

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top