Snart blir det tur igjen :-)

Nei, jeg klarte ikke å vente med en ny tur helt til april, når jeg skal til Peru. Om tre uker reiser jeg til Marokko. Nå trenger jeg litt sol og varme. Helt sommer er det jo ikke i Marokko ennå, men i hvert fall adskillig bedre enn den kulden vi har hatt her de siste ukene. Jeg er dritlei av å måtte kle på meg 5 lag med klær for å kunne gå ut. Og da stabber jeg rundt som en som skal i barnehagen, det går jo ikke an å bevege seg normalt med alle de klærne på. Nei, hvorfor i alle dager skulle forfedrene mine bosette seg her, jeg er virkelig ikke skapt for dette været.

Så om 3 uker altså stikker jeg avgårde. Jeg har booket turen gjennom Jomfrureiser denne gangen også. Har reist med de to ganger før. Bare damer på tur er ganske trivelig. Det blir bare en ukestur, der noen av dagene blir  Marrakech og noen dager ute i ørkenen. På programmet står yoga, magedans, sandboarding, kamelriding og markeder. Magedans og sandboard er noe jeg aldri har prøvd før, så det kan jeg sikkert (som Pippi Langstrømpe sier :-)) Blir morsomt å prøve det også.

Marokko blir 7. landet mitt i Afrika. Tror det kommer til å bli en spennende uke, med mange nye opplevelser. Nå håper jeg bare at disse tre ukene går fort og at våren er på vei når jeg kommer jeg igjen. Man kan jo drømme…..

 

#Marokko #Marrakech #jentetur #ørken #afrika #reiser #ferie

Velkommen 2016

Da har 2016 så vidt begynt. Deilig å komme igang med hverdagene igjen etter jule- og nyttårsfeiring. Lage nye planer og sette seg nye mål er alltid spennende synes jeg.

Det kommer ikke til å bli så mye reising som det var i fjor. Da hadde jeg som mål å reise hver 6.uke. Det klarte jeg, og vel så det…..

Turene jeg har planlagt i år er Peru i april, Svalbard i september og Nepal og Bhutan i oktober.

Hittil….

Da jeg gikk ut døren i morges for å trene var det -11 grader. Da fristet det veldig å booke en tur til litt varmere støk. Jeg er virkelig ikke laget for å være i denne kulden.

Nå, etter litt styrketrening på SATS og en tur opp til Fløyen, sitter jeg under teppet i sofaen og lurer på om jeg skal bare ta meg en tur til Marokko i februar. Har veldig lyst å bare melde meg på, men skal klare å tenke på det et par dager kanskje.

Ikke lett når man er konstant reiselysten.

Prioriteringene mine i år skal være å spare penger og komme i bedre form igjen. Da kan jeg ikke drive å reise rundt hele tiden.

Planen er også å se mer av den norske fjellheimen. Bli litt bedre kjent i mitt eget land rett og slett. For meg som ikke går mye på ski, begynner jo ikke tursesongen før ut i april (utenom turer i byfjellene her i Bergen da)

Så jeg har jo tid til en tur til Marokko i februar. Spare kan jeg jo gjøre senere…. Eller?….

Jeg får sove på det 😀

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top