Mer trening og sol i Mexico :-)

Jeg våknet kl 6 i morges! Men lå å slappet av til nesten kl 7. Første treningen tok vi på stranden kl 7.30 i morges. Litt spurt, hopp og styrkeøvelser. Herlig måte å starte dagen på. Kjenner jeg er ganske øm i musklaturen både her og der.

Min søster og jeg klarte å ligge på stranden (og i sjøen) i hele 3 timer i dag, før vi måtte bevege oss litt inn til sentrum.

De er glad i farger her på Isla Mujeres. Mangen hus som er vakkert dekorert.

Hele byen er full av suvenir-butikker og resturanter. Ennå har vi ikke handlet noe 🙂

Nå er vi snart klar for treningsøkt nr 2 i dag. Den begynner 17.15.

Så skal vi inn til sentrum igjen for å spise middag senere. Det er jo Halloween i dag, regner med det er mye liv og røre her i kveld. Vi har sett endel barn løpe rundt med kostymer allerede.

#reiser #ferie #trening #jentetur #treningstur #søstrepåtur #mexico #cancun #islamujeres

En herlig dag på Isla Mujeres

Isla Mujeres er en liten øy utenfor Cancun. 7 km lang og mindre enn 2 km bred. Lange nydelige strender med nesten helt hvit finkornet sand og vannet er så rent og klart. Et drømmested. Hotellet våres ligger innimellom palmene dere ser på bilde.

Min søster og jeg har klart å være på stranden i hele 4 timer i dag.

Etter lunsj gikk vi inn til sentrum for å se litt.

En koselig liten landsby som livnærer seg på fiske og turister.

Var så stilig den pelikanen som står her på pålen i sjøen 🙂

Et lite fyrtårn på stranden.

Vi måtte rekke tilbake på hotellet til treningen kl 5, så vi fikk ikke sett så mye av øyen i dag. Men vi har heldigvis 9 dager til på oss 🙂

Tror jeg kommer til å få litt gangsperr i morgen. Det ble en ganske har styreøkt nå i kveld. 100 situps, 100 knebøy, 100 armhevinger og 100 dips :-P.

Herlig.

Nå er det midt på natten hjemme i Norge. Dere er 7 timer foran oss. Jeg sitter her å venter på resten av gjengen. I kveld blir det felles middag her på hotellet. 17 kjekke damer på tur sammen :-).

#reiser #ferie #cancun #islemujeres #mexico #jentetur #søstrepåtur #mellomamerika

Welcom to paradis…..

Det var det som sto på flyplassen da vi landet i Cancun sent i går kveld. Og det var jo ikke helt feil. Er helt nydelig her.

Vi er 17 jomfruer tilsammen her på Isla Mujeres (kvinneøyen) i Mexico.

Nå har vi overlevd første treningstime og akkurat fått en herlig frokost, så nå hører jeg at stranden roper på meg. Blogging får jeg ta når solen har gått ned. Herlig med hvit sand, 30 grader og turkist karibisk hav. Livet kan ikke bli mye bedre akkurat nå

Endelig vekk fra drittværet

Endelig er dagen her. Vi flyr til Oslo i kveld. Desverre fikk vi ikke booket reisen fra Bergen. Ca Kl 5 i morgen tidlig møter vi de andre jomfruene som skal være med til Mexico.

Akkurat nå når jeg ser på regnet utenfor føles det helt uvirkelig at jeg skal gå på en strand i 30 varmegrader i morgen ettermiddag. Fy søren, timingen kunne ikke vært mer perfekt. Kjenner dette regnet har sugd ut nok energi og humør nå. Og kjenner at jeg er så takknemlig at jeg har muligheten til å bare stikke av fra det 🙂

Men først altså overnatting i Oslo. Fly Gardermoen – Paris – Cancun. Ca 13 timer flytid. Det er lenge det 😛

Bye bye Bergen.

#reiser #ferie #regn #mexico

Kunsten å leve her og nå

Det sitatet er helt korrekt synes jeg. Jeg føler meg ofte helt lost når jeg kommer til nye ukjente steder og er helt alene. Men så levende og på rett sted når jeg opplever at jeg mestrer det. Jeg finner frem der jeg ønsker, jeg klarer å gjøre meg forstått og jeg oppdager nye ting med verden og med meg selv.

Det at jeg føler meg velkommen et sted har mye å si selvfølgelig. Som oftest er folk mer vennlige når man er på reise, både jeg selv og de jeg møter.  Jeg møter kanskje omgivelsene på en annen måte enn når jeg er hjemme i en travel hverdag. Kanskje fordi jeg har tid til å være åpen og nyskjerrig og synes det er litt greit at fremmede snakker til meg. Her hjemme ser jo man rart på fremmede som snakker til deg og tenker at de er helt forstyrret.

Det å kunne være til stede her og nå er så utrolig befriende. Når jeg er ute å reiser er hodet mitt tømt for bekymringer jeg har når jeg er hjemme (de som kjenner meg vet at jeg har nok av bekymringer til tider) Fokuset mitt er fullt og helt på det som er rundt meg der og da.

Er det ikke det mange går på kurs for å lære nå for tiden? Mindfullness! Å være tilstede her og nå i hverdagen? Reis på ferie eller gå en tur i fjellet 🙂 Funker som bare det:-)

Men husk at reising er sterkt avhengighetskapende…På en veldig positiv måte tenker jeg.

 

Nå er det bare 5 dager til vi reiser til Isla Mujeres i Mexico. En liten øy i det Karibiske hav. Har begynt så smått å pakke…. Deilige sommerkjoler og topper 😛 Fy som jeg gleder meg. Nå har det jo regnet ganske heavy her en stund, så på tide med litt sol igjen.

#ferie #reiser #mindfullness

11 dager til Mexico

Nå har flybilletter og program kommet på mail til oss som skal være med Jomfrureiser til Cancun i Mexico.

Det er lagt opp til to treningsøkter pr dag. Kl 07.15 på morgenen!!! og kl 17.15 på ettermiddagen. Ser ut som det blir veldig variert treningsopplegg. Det er jo bra 🙂 Nå når gradestokken kryper til under 0 på natten er det helt perfekt å reise til sol og varme.

Denne uken har jeg vært skikkelig lat. Ingen trening i det hele tatt. Så det passer jo veldig bra med en sånn jentetur der de lover ny inspirasjon til å komme skikkelig i gang 😉

Jomfrureiser arrangerer mange flotte turer rundt om i verden. Både med og uten trening. Bare sjekk www.jomfrureiser.no Girls only!

Jeg har tatt bildene fra jomfrureiser sin side. Må si det kribler voldsomt i reiselysten når jeg ser disse bildene. Tror vi skal få det greit der borte 🙂

#reiser #jentetur #trening #mexico

Nedtelling; 16 dager til Isla Mujeres, Mexico

Kun 16 dager igjen til treningstur i Mexico. Trenger vel ikke si at jeg gleder meg veldig nå. Uken på jobb har vært ganske rolig egentlig, så litt fjellturer har jeg fått tid til. Været har jo ikke vært noe å skryte av, men det er faktisk litt deilig å gå tur i regn, når man først har kommet seg ut.

Mandag, onsdag og lørdag var jeg på Løvstakken. 477 m høyt fjell. Fredag var jeg på hot- yoga og søndag var jeg på Stoltzen igjen for 57ende gang. Føler ikke at formen er på topp akkurat. Har lite energi og er tung i kroppen. Kanskje jeg må ha en legesjekk og finne ut om jeg mangler noen vitaminer. Eller kanskje jeg rett og slett bare trenger å komme til varmen igjen 😛

Nedtelling til Mexico

Det er bare 24 dager igjen til vi reiser til Mexico (treningstur med Jomfru-reiser). Og nå ligger vi i “hardtrening”. Denne uken har jeg gått 3 ganger på Stoltzen (oppe i 56 ganger nå) og trent ganske hard styrke på SATS 3 ganger.  En av gangene med PT.

Er veldig fornøyd med innsatsen. Kjenner det godt i kroppen nå. Er støl over alt. Så i dag må det bli en hviledag – aktiv hvile. Tar meg en rusletur i Alvøskogen nå på formiddagen og trener Hot-Yoga i kveld.

Da er jeg klar for 7 nye døgn på jobb fra i morgen av. Blir nok ikke samme treningsprogrammet da, men skal i hvert fall få tid til litt fjellturer og yoga.

#trening #reiser #fjelltur

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top