Mørketiden er på vei

Jeg synes høsten kommer alt for tidlig hvert eneste år. Det regner døgnet rundt og jeg merker at dagene blir kortere og kortere.

Heldigvis har jeg noen fantastiske (satser jeg på) turer fremover nå i høst og vinter. Om mindre enn to uker reiser jeg alene noen dager til Bulgaria. Det landet har jeg aldri vært i så det måtte jo selvfølgelig besøkes. Da blir det sol og sightseeing langs Svartehavskysten. Regner med at det er godt over 20 grader der ennå.

Etter noen dager i Bulgaria flyr jeg rett til Oslo for å treffe en venninne. Da blir vi turister i hovedstaden noen dager.

I november kommer turen jeg har gledet meg til i et år nå. Min søster og jeg skal til Maldivene ! Soling, bading og yoga står på programmet. Det blir en jentetur sammen med Jomfrureiser. Kommer til å bli himmelsk. Alle bildene vi har sett fra Maldivene ser jo fantastiske ut.

Og sist men ikke minst har jeg allerede begynt å planlegge neste år. Jeg har fått med meg en venninne på gruppereise til Brasil, Argentina og Paraguay i februar. Den turen har jeg hatt lyst til å ta lenge, men den har vært litt for dyr. Men nå bare booket jeg. Det får stå til. Det er bare å være veldig bevisst på hva man bruker penger på ellers i året.

Tenker jeg vil holde ut mørketiden nå når jeg har litt å se frem til 🙂

#reiseplaner #bulgaria #maldivene #reise #ferie #gruppereiser

1 kommentar
    1. Wow, Maldivene! Du er heldig 🙂 Tror jeg lett skulle klart meg gjennom høsten og mørket da 🙂 Og veldig spennende med reise til Sør-Amerika også, det står absolutt på bucketlisten min.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg