Late dager på Fihalhohi restor, Maldivene

Nå har vi hatt to herlige døgn på et resort i Male atollen. Et resort er en liten landsby med hytter og små hus for turister. Her er det ingen fastboende. På dette resortet er det plass til 300 gjester tilsammen. Hvor mange som jobber her vet jeg ikke. Det er regler på at ihvertfall 50% skal være fra Maldivene ellers er det arbeidstakere fra Bangladesh, Indonesia og Thailand for det meste.

Vi har all inklusive her, så utenom å sole oss, bade og sove blir det mye spising på de velfylte buffeene her. Alkohol er også tillat å drikke her på resortet. Men må si at jeg ikke har tenkt at det manglet når vi var på Maafushi. Helt greit at det ikke var fyll og bråk, som det ofte er når mange turister er i festhumør.

Her er luksushytter som står på påler uti vannet. Hvor mye det koster å bo her fikk jeg aldri greie på. Men det var ikke for våres budsjett ihvertfall.

Min søster og jeg deler et comfort room i en sånn firemannsbolig. Mer en bra nok standard for oss.

Utenfor Henriette sitt rom hadde vi yoga første kvelden.

Fremdeles har vi yoga både i soloppgang…..

(Her var ikke jeg med. Jeg tillot meg å sove litt lenger et par morgener) Bildet har jeg tatt fra en av de andre damene i gruppen.

…..og i solnedgang.

Siste yogaklassen jeg var med på ble jeg så distrahert av små hai som svømte rundt bryggen vi lå på. Jeg klarte ikke å sitte med øynene igjen, måtte se på de. Fascinerende dyr.

Dessverre var det for mørkt til å få bilder av de.

I går kom det noen skikkelige regnbyger mens vi lå på stranden, men det var jo bare herlig forfriskende i den trykkende varmen.

Her er stranden vi har lagt å grillet oss på de siste dagene. Jeg tror ikke jeg noengang har solt meg og badet så mye som jeg har gjort på denne ferien. Og jeg har for første gang i mitt liv brukt opp en hel flaske med solkrem.

Når jeg badet her svømte mange fargerike fisk rundt beina mine. Her trengte jeg ikke å snorkle for å være nær livet i sjøen.

Nye logoen til Jomfrureiser. Girls kick ass 😂

Nå skal vi snart på vårt siste lunsjbuffé her på Fihalhohi. Etter det er det å vente et par timer til båten tar oss inn til flyplassen i Male igjen. Dagene i paradiset er over. Jeg har ikke lyst å dra hjem i det hele tatt. Kunne lett klart et par dager til her altså.

#resort #fihalhohi #maldivene #male #atoll #asia #reise #ferie #jomfrureiser #yogatur #sologbad #jentetur

1 kommentar

Siste innlegg