Siste dag på Maafushi

Nå synes jeg at tiden flyr. Vi har allerede vært her i en uke og i morgen tidlig er det tid for å besøke en ny øy. Da skal vi på resort hvor det ikke bor noen fastboende i det hele tatt.

Siste dagen her på Maafushi ble også siste felles snorkleturen for oss damer. Vi skulle egentlig være på denne lille sandbanken, men det føltes ikke riktig at nesten 30 damer skulle velte inn her når dette paret som kanskje håpet å få en romantisk stund sammen var her først.

Båten kjørte oss til en annen sandbank istedenfor.

Dette er den samme nydelige sandbanken vi var på første dagen.

Det begynte å regne skikkelig mens vi lå der og solte oss. Det ble faktisk ganske kaldt med vinden og regnet etter en liten stund, så alle kom seg ut i sjøen for å bli varm igjen. Ganske spesiell opplevelse.

Her er det vakkert selv når regnet øser ned.

På veien inn til Maafushi igjen fikk vi øye på en stor stim med delfiner. Båten kom ganske nær de der de buktet seg rolig rundt i sjøen.

Da vi kom inn til øyen igjen skinte solen og alle de mørke skyene var borte. Igjen kom svetten før man hadde gått mange skrittene.

Dette er den offentlige fergen som går til hovedstaden Male noen ganger for dagen.

Etter yogaen i kveld ( i dag lærte Henriette oss litt bindevevsmassasje med tennisballer) gikk vi å spiste middag som vanlig. Men i kveld ble det litt ekstra med underholdning og kake siden det var siste kveld.

5 flotte maldiviske damer danset for oss og måtte selvfølgelig dra noen fra publikum også. Litt morsomt. Jeg har prøvd å ligge på litt lys på bilde, ble ikke så bra men det er vel mulig å se de unge damene som danser ihvertfall.

Det har altså vært en til herlig dag her på Maldivene. Jeg føler meg privilegert som får oppleve så mye på turene mine.

#reiser #ferie #maldivene #maafushi #asia #jomfrureiser #jentetur

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg