Ho Chi Minh City, Vietnam

Har vært rundt i byen i dag helt på egenhånd. Det er en svær by med over 10 millioner mennesker. Må si jeg er stolt over meg selv som ikke rotet meg bort i dag.
Når jeg kommer på nye steder liker jeg å finne det høyeste punktet, om det er fjell eller bygning, for å få oversikten på retning og størrelse.
Jeg kom meg opp i Saigon Skydeck, 49 etasjer over bakken. Bygningen var den høyeste i Saigon med en fantastisk utsikt.

Saigon river

Jeg fant også frem til dyrehagen. Det kostet 8000 dong å komme inn der. Mindre enn 3 norske kroner :-D. Den var ikke veldig stor da.

Stakkers tigeren så ut som han ikke trivdes noe særlig. Ville ut til oss.

Han prøvde å klatre på ruten. Ikke så lett det.

Iguaner var det mangen av her. Ikke veldig pene

Ellers vandret jeg rundt i byen og knipset litt. En flott dag. Skal ha meg en dusj nå og så ut å spise middag.

#Vietnam #hochiminh #Saigon #SaigonSkydeck #dyrepark #rundreise #reise #ferie #albatrostravel

Drømmen min er å reise i alle landene i Asia før jeg blir pensjonert. Men innimellom frister det å reise til andre verdensdeler også. Jeg er så heldig at jeg har en jobb der jeg jobber en uke og har fri to uker. Så mulighetene er mangen til å reise. Har to store barn som er flyttet hjemmefra og er til og med blitt bestemor. Gleder meg veldig til å ha med meg barnebarna på tur når de blir litt større. Denne bloggen handler om mine reiser og alle de flotte stedene som finnes ute i den store verden. Både fjernt og nært. Har alltid vært fasinert av forskjellige kulturer. Hvordan mennesker lever, hvordan de tenker og hvorfor de tenker som de gjør. Og jeg elsker sol og varme. Sikkert fordi det er et stort savn, siden jeg bor i en by med max 80 soldager i året. På tross av været er jeg også veldig glad i norsk natur, så jeg poster av og til fra en fin fjelltur jeg har vært på. Takk for at du er med på reisene mine :-) Linda Mikkelsen
Posts created 598

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top