hits

Siste dag på Maafushi

Nå synes jeg at tiden flyr. Vi har allerede vært her i en uke og i morgen tidlig er det tid for å besøke en ny øy. Da skal vi på resort hvor det ikke bor noen fastboende i det hele tatt.

Siste dagen her på Maafushi ble også siste felles snorkleturen for oss damer. Vi skulle egentlig være på denne lille sandbanken, men det føltes ikke riktig at nesten 30 damer skulle velte inn her når dette paret som kanskje håpet å få en romantisk stund sammen var her først.

Båten kjørte oss til en annen sandbank istedenfor.

Dette er den samme nydelige sandbanken vi var på første dagen.

Det begynte å regne skikkelig mens vi lå der og solte oss. Det ble faktisk ganske kaldt med vinden og regnet etter en liten stund, så alle kom seg ut i sjøen for å bli varm igjen. Ganske spesiell opplevelse.

Her er det vakkert selv når regnet øser ned.

På veien inn til Maafushi igjen fikk vi øye på en stor stim med delfiner. Båten kom ganske nær de der de buktet seg rolig rundt i sjøen.

Da vi kom inn til øyen igjen skinte solen og alle de mørke skyene var borte. Igjen kom svetten før man hadde gått mange skrittene.

Dette er den offentlige fergen som går til hovedstaden Male noen ganger for dagen.

Etter yogaen i kveld ( i dag lærte Henriette oss litt bindevevsmassasje med tennisballer) gikk vi å spiste middag som vanlig. Men i kveld ble det litt ekstra med underholdning og kake siden det var siste kveld.

5 flotte maldiviske damer danset for oss og måtte selvfølgelig dra noen fra publikum også. Litt morsomt. Jeg har prøvd å ligge på litt lys på bilde, ble ikke så bra men det er vel mulig å se de unge damene som danser ihvertfall.

Det har altså vært en til herlig dag her på Maldivene. Jeg føler meg privilegert som får oppleve så mye på turene mine.

#reiser #ferie #maldivene #maafushi #asia #jomfrureiser #jentetur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda Mikkelsen

Linda Mikkelsen

48, Bergen

Drømmen min er å reise i alle landene i Asia før jeg blir pensjonert. Men innimellom frister det å reise til andre verdensdeler også. Jeg er så heldig at jeg har en jobb der jeg jobber en uke og har fri to uker. Så mulighetene er mangen til å reise. Har to store barn som er flyttet hjemmefra og er til og med blitt bestemor. Gleder meg veldig til å ha med meg barnebarna på tur når de blir litt større. Denne bloggen handler om mine reiser og alle de flotte stedene som finnes ute i den store verden. Både fjernt og nært. Har alltid vært fasinert av forskjellige kulturer. Hvordan mennesker lever, hvordan de tenker og hvorfor de tenker som de gjør. Og jeg elsker sol og varme. Sikkert fordi det er et stort savn, siden jeg bor i en by med max 80 soldager i året. På tross av været er jeg også veldig glad i norsk natur, så jeg poster av og til fra en fin fjelltur jeg har vært på. Takk for at du er med på reisene mine :-) Linda Mikkelsen

Kategorier

Arkiv