hits

Ned til sol og varme

Om et par dager flyr jeg ned til varmen på Kapp Verde. Gjett om jeg ser frem til det etter å ha overlevd 5-års flommen her på Vestlandet. Trenger en pause fra høljregn nå.

Kapp Verde er en øygruppe som ligger i Atlanterhavet, 570 km vest fra det afrikanske fastlandet. Ti av øyene er vulkanske med frodig regnskog og høye toppen. Har lest at det minner veldig om Kanariøyene, bare litt varmere og neste ingen turister (foreløpig ).

Øyen jeg skal besøke nå, Boa Vista, er nesten flat og for det meste bare ørken. Høres kanskje ikke så spennende ut, men jeg gleder meg til å vandre langs de kilometer lange hvite sandstrendene, slappe av og bare kose meg i varmen. Gjennomsnitts-temperaturen ligger på 27 grader året rundt. Akkurat hva jeg trenger etter en ganske tøff høst.

Blir det for rolig, kan jeg sikkert ta båt til en annen øy og utforske den. Et helt nytt land i Afrika for meg.

#ferie #reise #sologsommer #kappverde #afrika #boavista #reiseralene #sologbad #norskereiseblogger

2 kommentarer

Marit

10.12.2017 kl.19:53

Vi var der for noen år siden. Fjorten dager fra romjula og utover ... og ja, det var skrekkelig stille. Vurderte en annen øy etterhvert, men fikk vite at de ikke er så nøye på verken båttidene eller flytidene der. Kommer de ikke i dag så kommer de sikkert i morra. Dermed droppa vi det. Har en del innlegg fra Kapp Verde på bloggen min om du har lyst til å ta en titt. ;) God tur.

Linda Mikkelsen

11.12.2017 kl.00:41

Marit: Takk for melding Marit :-) Jeg blir bare en uke, så blir nok ikke alt for rastløs da. Ja, har hørt at det er litt sånn afrikatid der nede.

Skriv en ny kommentar

Linda Mikkelsen

Linda Mikkelsen

47, Bergen

Drømmen min er å reise i alle landene i Asia før jeg blir pensjonert. Men innimellom frister det å reise til andre verdensdeler også. Jeg er så heldig at jeg har en jobb der jeg jobber en uke og har fri to uker. Så mulighetene er mangen til å reise. Har to store barn som er flyttet hjemmefra og er til og med blitt bestemor. Gleder meg veldig til å ha med meg barnebarna på tur når de blir litt større. Denne bloggen handler om mine reiser og alle de flotte stedene som finnes ute i den store verden. Både fjernt og nært. Har alltid vært fasinert av forskjellige kulturer. Hvordan mennesker lever, hvordan de tenker og hvorfor de tenker som de gjør. Og jeg elsker sol og varme. Sikkert fordi det er et stort savn, siden jeg bor i en by med max 80 soldager i året. På tross av været er jeg også veldig glad i norsk natur, så jeg poster av og til fra en fin fjelltur jeg har vært på. Takk for at du er med på reisene mine :-)

Kategorier

Arkiv